dinsdag 9 oktober 2012

Kruidvat Cleansing producten



Ik heb een lekkere set budgetvriendelijke gezichtsverzorging ontdekt.


De oog-make up remover is dus voor alle huidtypen bedoeld. Het bevat pro-vitamine b5 of panthenol. Deze ingrediënt is huidverjongend en laat nieuwe celdelingen toe.
Ook zit er veel aloë vera in, wat hydraterend en verzachtend werkt. De oplossing is waterig, zo wordt de make up goed verwijderd. Het ruikt zeer fris.

Te koop in de Kruidvat voor 1,90€ voor 150ml.

 
De gezichtsreinigers of cleansers. Ik zou voor de cleanser een reinigingsmelk aanraden. Die ga ik van de Kruidvat kopen en zal het nog reviewen. De blauwe is voor een normale en gemengde huid. Bevat zoals de oog-make up remover pro-vitamine b5 en aloë vera. Het ruikt naar niks bijzonders, frisse lucht ofzo. De oplossing is hier ook waterig.
Te koop in de Kruidvat voor 1,90€ voor 250ml.
 
 
De roze clanser is voor de droge en gevoelige huid. Deze bevat kamille en vitamine complex. Het allerbelangrijkste is dat hier geen alcohol zit, die de huid niet gaat uitdrogen. Maar: ziehier de ingrediënten:
aqua, glycerin, aloe barbadensis leaf juice, butylene glycol, panthenol, chamomilla recrutita flower water, pentylene glycol, niacinamide, caprylyl/cpryl glucoside, allantoin, tocopherol, citric acid, parfum, phenoxyethanol, methylparaben, benzyl alcohol, potassium sorbate.
Wat doet een parfum bij een product voor de droge huid? Het is wel minder erg omdat het bijna op het einde van de lijst staat.
Deze reiniger ruikt wel duidelijk naar kamille, misschien zelfs een beetje meloen. Ik weet niet vanwaar die geur er zou komen.
Te koop in de Kruidvat voor 1,90€ voor 250ml.


Alle producten trekken de huid niet samen na het aanbrengen en je voelt dat je gezicht daarna proper is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten